četrtek, 24. februar 2022

Evropa in nacifašizem - molk je poguba!

V Bruslju se je pravkar končala tiskovna konferenca na sedežu NATO – gost, ves od zadovoljstva cmokajoč generalni sekretar Stoltenberg.

Naj komentiram le odlomek iz vprašanj novinarjev in njegovih odgovorov, ki brezsramno razgaljajo, da je bila ta »provokacija« NATO planirana in načrtovana že več kot desetletje.

Novinarji so se v svojih vprašanjih naslanjali na izjavo Zelenskega, ki je na svoji konferenci dejal, da je od Turčije in Erdogana zahteval zaporo Bosporske ožine. Mimogrede, če ste že pozabili, to je Turčija pred nekaj tedni že »poskusno« storila z »okvaro« tankerja.

Nato je sledilo vprašanje za Stoltenberga – »Ste od Turčije kot članice NATO že zahtevali to blokado«? In odgovor je bil – »Ne, tega še nismo zahtevali«! Pa novinar nadaljuje – »Ampak plani za to pa obstajajo«? In Stoltenbergu se zareče – »Kot veste je NATO defenzivna vojaška organizacija, ki je vse te aktivnosti že pred več leti vgradila v svoje vojaške plane…«! Torej, povsem prostodušno prizna da so vse te plane izdelali že pred desetletjem!

Nakar sledi novo vprašanje – »Bo NATO vstopil v Ukrajino in se vključil v obrambo«? Stoltenberg odgovori – »NATO (pazite ne EU) je zadnji dve desetletji vložil milijarde USD za modernizacijo ukrajinske vojske, poslal na stotine vojaških inštruktorjev in dosegel da je Ukrajina dobila sodobno in moderno armado…« Ne vem, če ravno razumete, toda Ukrajina je bila pripravljana s strani NATO že vse od 1991 leta, ko Putina sploh še ni bilo v politiki!

Kaj se vidi takoj na prvi pogled, kdaj so ZDA aktivirale te vojaške plane sesutja Rusije. Nekam čudno se datumi pokrivajo z neuspelo »žametno revolucijo« v Gruziji, kjer končni cilj ni bil »demokracija in svoboda«, temveč namestitev NATO baz v tej državi. In NATO se je pokazala kot zlobna, brezobzirna in zločinska organizacija katere del smo zaradi naše lastne kratkovidnosti tudi mi.

Po tej tiskovki se je oglasil še Johnson na svoji tiskovki v Londonu in ponovil vse verbalne napade Stoltenberga. Res ne vem, kaj bi se še moralo zgoditi, da bosta končno Nemčija in Francija spoznali, da se NATO spreminja v povsem politično organizacijo z neprikritimi zločinskimi nameni uperjenimi predvsem proti EU.

Ne gre za Rusijo, še manj za Ukrajino. Gre za nadaljevanje dominacije Anglosaksonskega sveta nad vsemi drugimi organizacijami in državami. Lahko bi sicer napovedal nadaljnje možne razvoje razmer, pa ne bi rad stašil. Toda v boj zoper ta, sedaj že neprikriti nacifašizem, se bo slej ko prej vključila tudi Kitajska. Čeprav bi Evropske države to še lahko presekale in preprečile same sedaj in še v tem trenutku…!

 


5 komentarjev:

  1. Saj se strinjam - zelo dober zapis, vendar so zadeve hujše.

    Popolnoma verjamem, da ti Evrope ne vidiš v pravi luči. Očitno ne veš, da je F še vedno kolonialna država. A to veš, da od svojih bivših afriških kolonij LETNO pobere 450.000.000.000 (milijard!!) € tako imenovanega kolonialnega davka - poročajo Nemci. Saj znaš toliko nemško, pa preberi

    https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2015/03/15/frankreich-kann-seinen-status-nur-mit-ausbeutung-der-ehemaligen-kolonien-halten

    Tudi Britanija se vedno vede kot smrkavec v bandi pretepačev, katerega so pretepači poslali naprej v izzivanje, da so potem pretepli nič hudega slutečega slučajnega pasanta. MI6 zbere "dokaze", lažne seveda, jih preda USA kot zanesljive in potem skupaj, ter celo ob pomoči drugih EU držav (F -> Libija) zaženejo noro propagando in razbijejo neko državo.

    Ta sistem so poskusili pri Rusiji, pa sem celo leto pisal, da se bodo opekli. In so se. Kreten Zelenko (al' kaj je že) ni pomislil, da je v ukrajinski armadi 1/3 Rusov in je posledično ta armada proti Rusiji kot da je ne bi bilo. Budala zdaj bobna na kup vse evropske nacije, da naj pridejo branit Ukrajino, ko so Rusi v drugem dnevu izbrisali zloglasni naci-bataljon Azov, ki je zverinsko pobil 16.000 Rusov, mož, žena (tudi nosečih) in otrok - in o tem mediji NIČ.

    Tudi o tem ne - da se je NATO zavedel kaj se dogaja - prej v bistvu niso niti verjeli, da si bo Putin to upal. Zdaj pa usrani od strahu ne vedo kaj bi in se skrivajo za sankcijami za katere je Putinu vseeno, saj ve, da Evropa brez njegovega plina ne more, posebej od kar je D svoje elektrarne predelala na plin.

    Klinc - kdor se z ognjem igra, se opeče. Včasih zelooo hudo.
    Jaz samo upam, da se ne vmešajo Kitajci, ker je potem konec z nami in z USA.

    ps.: saj vem, da TI TO VSE VEŠ .. morda le bralci tega ne vedo.
    V bistvu zdaj Rusi po Ukrajini lovijo nacije in jih enostavno pobijajo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Veš, z vsem kar si zapisal se strinjam, le tisto o F in VB pa še predobro poznam, le da se upravičeno ne spuščam v podrobnosti. Sedaj pa mi ti to verjemi!

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasno in res lepo da si še tu! Čuvaj se!

    OdgovoriIzbriši